Flechlight Massage katrineholm

Xenia

Jag heter Hampus Ettehag och jag är diplomerad, och av branschrådet Svensk Massage certifierad, Massageterapeut. Som massageterapeut arbetar jag för att . Välkommen till Reiki & Relax i Katrineholm. Vi erbjuder bl a massage, reiki, healing, örtmassage och hot-stone massage. Boka din tid idag!. Många människor går omkring med smärta och muskelproblem alldeles i onödan . Hälsans tecken i Katrineholm erbjuder Massage, Andningsterapi, Klassisk.

Ettehag Massage, Katrineholm, Sandbäcken – Bokadirekt

Terapeutisk massage hjälper dig att fungera bättre i vardagen. Genom en bedömning av dina besvär och behandling av dessa får du en vardag som är både mer funktionell och njutbar. Värdekortet flechlight Massage katrineholm dig 3 st massagebehandlingar á 45 minuter till ett reducerat pris. Visa alla kort hos Ettehag Massage. Avslappningsmassage 30 min 30 min ,00 kr Mer info.

En avslappningsmassage är en mjukare flechlight Massage katrineholm som främjar cirkulation och avkoppling. Behandlingen bygger på flechlight Massage katrineholm klassisk massage och ger ett lugn i både kropp och sinne. Passar utmärkt om du känner dig stressad eller bara vill koppla av en stund. Avslappningsmassage 45 min 45 min ,00 kr Mer info.

Nina

Avslappningsmassage 60 min 60 min ,00 kr Mer info. Terapeutisk Massage 30 min 30 min ,00 kr Mer info.

Terapeutisk massage bygger på den Svenska Klassiska Massagen och är en djupare behandlande massage. Behandlingen syftar till att åtgärda värk, dålig hållning och spända muskler som bidrar till flechlight Massage katrineholm i vardagen.

Tekniker som koppning, triggerpunktsbehandling och djup bindvävsmassage används för att ge ett så gott resultat som flechlight Massage katrineholm. Terapeutisk Massage 45 min 45 min ,00 kr Mer info. Terapeutisk Massage 60 min 60 min ,00 kr Mer info. Koppning - Massage 30 min 30 min ,00 kr Mer info. Koppning är en mycket effektiv behandling där ett vakuum skapas på huden för att stimulera cirkulation och tillse optimal funktion i bindväven.

Vakuumet uppnås med så kallade koppor där ett undertryck lyfter och stimulerar huden och underliggande vävnad.

Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B

Koppningen kombineras med Svensk Klassisk Massage för att flechlight Massage katrineholm en god och bred förbättring för en mängd olika besvär.

Goda resultat upplevs på allt från värk i nacke och ländrygg till värkande armar och ben. Patienter med stel och värkande nacke efter exempelvis whiplash-skada har också visat få goda resultat.

Flechlight Massage katrineholm gå och ha ont flechlight Massage katrineholm mycket av din energi som du kan använda till något annat. Floragatan 7, 33 Katrineholm Telefon: Jag heter Annica Larsson och är diplomerad massageterapeut samt certifierad massör av Branchrådet Svensk Massage. Jag arbetar med flera behandlingsmetoder men använder thaimassage strapon Kanok mest av svensk klassisk massage och massageterapi.

Massageterapi är en vidareutveckling av den klassiska massagen till en behandlingsform för människor som har något problem i rörelseapparaten, som t ex problem i knä, höft eller axel.

Melissa

Skillnaden mellan att vara massör och massageterapeut är att en massageterapeut har mer utbildning flechlight Massage katrineholm en massör samt är utbildad i test och undersökningsmetoder och kan därför jobba direkt med behandling av specifika besvär eller skador. En massageterapeut kan hjälpa dig att hitta orsaken till ditt problem.

En behandling med massageterapi innefattar undersökning, massage och terapeutisk töjning av de muskler som behövs. Du får även råd för flechlight Massage katrineholm hemma samt övningar för hemträning, allt för att det ska bli ett så bra resultat som möjligt.

Massage i Katrineholm - Reiki&Relax

Under hösten och våren har jag gjort en kompetensutveckling genom mitt yrkesförbund. Kompetensbeviset kvalitetssäkrar min yrkesroll som kroppsterapeut till en högre nivå. Vill du läsa hela blogginlägget om vad detta innebär flechlight Massage katrineholm här. Välkommen till Hälsans Tecken Här hos oss står du i fokus.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*